csütörtök, február 20, 2014

E-mail harc


 Egy számomra új  dolog a lev-lista című lehetőség. Nem fellépni rá, inkább hogy lehetne letiltani az emailokról. Kihasználják az e-mailjainkat, ami esetleg fel van tüntetve, hogy elérjenek. Nem tudom hol kezdődik a fair náluk, de eléggé elítélhető módon zaklatnak a csodás üzleti lehetőségekkel. Pontosan ezért nem lépnék be, hiszen akik ilyen üzleti módszerekkel élnek, azok a lehetőségeket se tisztességes eszközökkel érnék el.  Remélem többen is hasonló reklamációkat lejegyeznek és valami illetékes a körmükre néz.
Egyre gyakrabban kapok kéretlen levelet, arra az e-mailomra(is), amit nem használok ezeken az oldalakon(blogok stb.). Tudom hogy nem az e-mailt ismerik, hanem az oldalt, amihez tartozik. Azon keresztül irkálnak.
Ezekről nem lehet leiratkozni, mert abban a percben adjuk közzé az email címet, hogy valós és élő.
Aki soha nem iratkozott fel, lopott az e-amail, az nem tud kilépni, nálam, a kéretlen levelek közé kerül folyamatosan. Egynél megnéztem a küldőt, persze hogy a lev-lista stb.
Hogy mit lehet tenni?
A szerver IP címét keressük meg és tiltakozzunk? Gondolkodom ezen a lehetőségen is, hiszen nem adtam senkinek át a címem és nem engedélyeztem az ilyen leveleket.
 Az más ha az oldalak küldenek értesítőt, csak azok nem ismerik ezt az e-mailt.
Pár levelet kéretlen levelet, be fogok illeszteni az oldalra, ami nekem, vagy a közeli ismerőseimnek érkezik.

1 megjegyzés:

Amang Berangas írta...

Hello my friend really i like your post.

linkcsere
................